P4support@p4.com.ua093 704 74 74

Прайс дайджест. 35 тиждень 2024 року

P
None

Стартові ціни ресурсів на УЕБ зростали протягом тижня. У підсумку, станом на п’ятницю середня стартова ціна ресурсу вересня в ГТС була вищою за показник понеділка на 1,25%.

На короткостроковому ринку природного газу УЕБ учасники формували заявки в ГТС та ПСГ. Протягом тижня на короткостроковому ринку не зафіксовано цінових коливань. Середньозважена ціна на короткострокові стандартизовані продукти у п’ятницю, 30 серпня, складала 14263,46 грн. без ПДВ.

У ЄС короткостроковий сплеск цін викликав помилковий звіт про збій на великому заводі зрідженого природного газу в США, що спричинив миттєве зростання цін на природний газ у середині тижня. Планове технічне обслуговування на кількох ключових газопереробних об’єктах Норвегії, що потенційно вплине на 55% видобувних потужностей країни в середині вересня, створює певну волатильність контракту М+1 TTF, також поширюючись на ціни на найближчий сезон через подальші заплановані відключення в жовтні ще кількох ключових газопереробних об’єктів Норвегії.

Контракти на місяць наперед, на всіх проаналізованих хабах мали різну тенденцію щодо спотових цін – здорожчання в середньому на 0,37%. Ціни квартал наперед були вищими за спотові ціни в середньому на 7,13%. Ціни сезон наперед із середнім значенням 41,15 євро/МВт.г. мали тенденцію до зростання у порівнянні зі спотовими у середньому на 5,20%.

А на Р4 природний газ для бізнесу можна купити прямо зараз від 17100 грн за тисячу кубів (з ПДВ)!

Обирай найкращу пропозицію з можливістю торгу тут. Уклади першу угоду на Р4 та отримай знижку – 50 грн на кожній тисячі кубів за промокодом HELLO!

Ще новини

None
Пропозиція “Зима 2024-25”

Купуй газ на Р4 наперед за фіксованою ціною!

None
Прайс дайджест. 36 тиждень 2024 року

У ЄС минулого тижня ціни сезон наперед мали тенденцію до зростання.

None
Дефіцит? Купуй! Профіцит? Продавай!

Ми запустили фічу для трейдерів!

None
135 торгів на платформі!

Найдовший торг на нашій платформі тривав більше тижня.