P4support@p4.com.ua093 704 74 74

Прайс дайджест. 33 тиждень 2024 року

P
None

Стартові ціни ресурсів на УЕБ зростали протягом тижня. У підсумку, станом на п’ятницю середня стартова ціна ресурсу серпня в ГТС була вищою за показник понеділка на 0,18%.

На короткостроковому ринку природного газу УЕБ учасники формували заявки в ГТС та ПСГ. Реалізація газу відбулася на внутрішньодобовому ринку. Загалом було укладено 20 угод загальним обсягом 141 тис. куб. м. Протягом тижня на короткостроковому ринку було зафіксовано зростання ціни. Маржинальні ціни купівлі, що склалися за результатами торгів, у п’ятницю досягли позначки 15689 грн за тисячу кубів (без ПДВ).

Ціни на газ у ЄС зросли більш ніж на 20% з кінця липня. Минулого тижня ф’ючерси на газ TTF на ринку ICE для Front-Month продовжили тенденцію до зростання, яка спостерігалася на попередньому тижні. Ескалація бойових дій між Україною та Росією в останні дні поблизу українських газосховищ і газопостачання викликала занепокоєння щодо можливих скорочень і перебоїв у постачанні газу до Європи через регіон. 

Контракти на місяць наперед, на всіх проаналізованих хабах мали різну тенденцію щодо спотових цін – здешевлення в середньому на 18,14%. Ціни квартал наперед були нижчими за спотові ціни в середньому на 10,94%. Ціни сезон наперед із середнім значенням 43,67 євро/МВт.г. мали тенденцію до зниження у порівнянні зі спотовими у середньому на 9,77%.

А на Р4 природний газ для бізнесу можна купити прямо зараз від 17900 грн за тисячу кубів (з ПДВ)!

Обирай найкращу пропозицію з можливістю торгу тут. Уклади першу угоду на Р4 та отримай знижку – 50 грн на кожній тисячі кубів за промокодом HELLO!

Ще новини

None
Пропозиція “Зима 2024-25”

Купуй газ на Р4 наперед за фіксованою ціною!

None
Прайс дайджест. 36 тиждень 2024 року

У ЄС минулого тижня ціни сезон наперед мали тенденцію до зростання.

None
Дефіцит? Купуй! Профіцит? Продавай!

Ми запустили фічу для трейдерів!

None
Прайс дайджест. 35 тиждень 2024 року

Контракти на місяць наперед на хабах ЄС мали різну тенденцію щодо спотових цін – здорожчання в середньому на 0,37%.