P4support@p4.com.ua093 704 74 74

Прайс дайджест. 11 тиждень 2024 року

P
None

Протягом минулого тижня ціни природного газу в Україні зазнавали різнобічних коливань, загалом зберігаючи тенденцію до зниження.У підсумку, станом на п’ятницю середня стартова ціна ресурсу в ПСГ була нижчою за показник понеділка на 0,39%.

Протягом минулого тижня були реалізованими позиції на купівлю. Загалом продано 33600 тис. куб. м. природного газу. Найбільші обсяги – 19000 тис. куб. м. придбав Оператор ГТС України – ресурси березня та квітня в ГТС.
На короткостроковому ринку природного газу УЕБ учасники формували заявки в ГТС та ПСГ. Реалізація газу відбулася на внутрішньодобовому ринку в ПСГ, де було продано 22 тис. куб. м.

На газових ринках Європи пропозиція продовжує домінувати над попитом, а імпорт СПГ та запаси газу залишаються вищими за історичні рівні. Деякі тимчасові фактори підвищення, які спостерігалися позаминулого тижня – геополітичний ризик, слабкі показники вітрогенерації та перехід виробництва електроенергії з вугілля на газ – тепер зникли, оскільки переважає ширша картина пропозиції СПГ.

Контракти на місяць наперед, на всіх проаналізованих хабах мали однакову тенденцію щодо спотових цін – здорожчання в середньому на 5,37%. Ціни квартал наперед були вищими за спотові ціни в середньому на 5,61%. Ціни сезон наперед із середнім значенням 27,23 євро/МВт.г. мали тенденцію до зростання у порівнянні зі спотовими у середньому на 6,02%.

А на Р4 природний газ для бізнесу можна купити прямо зараз від 13430 грн за тисячу кубів (з ПДВ)!

Обирай кращу пропозицію з можливістю торгу тут. Уклади першу угоду на Р4 та отримай знижку – 50 грн на кожній тисячі кубів за промокодом HELLO!
 

Ще новини

None
Добре, коли правила працюють в обидві сторони!

Досвідом використання Р4 ділиться директор ХБК з Чернігівщини.

None
Прайс дайджест. 29 тиждень 2024 року

Контракти на місяць наперед на хабах ЄС мали однакову тенденцію щодо спотових цін – подорожчання.

None
Виторгуй нижчу ціну на P4!

Глянь відеоінструкцію і вперед!

None
Прайс дайджест. 28 тиждень 2024 року

Минулого тижня ціни на газ в Україні були стабільними, на відміну від ЄС.