P4support@p4.com.ua093 704 74 74

Прайс дайджест. 11 тиждень 2024 року

P
None

Протягом минулого тижня ціни природного газу в Україні зазнавали різнобічних коливань, загалом зберігаючи тенденцію до зниження.У підсумку, станом на п’ятницю середня стартова ціна ресурсу в ПСГ була нижчою за показник понеділка на 0,39%.

Протягом минулого тижня були реалізованими позиції на купівлю. Загалом продано 33600 тис. куб. м. природного газу. Найбільші обсяги – 19000 тис. куб. м. придбав Оператор ГТС України – ресурси березня та квітня в ГТС.
На короткостроковому ринку природного газу УЕБ учасники формували заявки в ГТС та ПСГ. Реалізація газу відбулася на внутрішньодобовому ринку в ПСГ, де було продано 22 тис. куб. м.

На газових ринках Європи пропозиція продовжує домінувати над попитом, а імпорт СПГ та запаси газу залишаються вищими за історичні рівні. Деякі тимчасові фактори підвищення, які спостерігалися позаминулого тижня – геополітичний ризик, слабкі показники вітрогенерації та перехід виробництва електроенергії з вугілля на газ – тепер зникли, оскільки переважає ширша картина пропозиції СПГ.

Контракти на місяць наперед, на всіх проаналізованих хабах мали однакову тенденцію щодо спотових цін – здорожчання в середньому на 5,37%. Ціни квартал наперед були вищими за спотові ціни в середньому на 5,61%. Ціни сезон наперед із середнім значенням 27,23 євро/МВт.г. мали тенденцію до зростання у порівнянні зі спотовими у середньому на 6,02%.

А на Р4 природний газ для бізнесу можна купити прямо зараз від 13430 грн за тисячу кубів (з ПДВ)!

Обирай кращу пропозицію з можливістю торгу тут. Уклади першу угоду на Р4 та отримай знижку – 50 грн на кожній тисячі кубів за промокодом HELLO!
 

Ще новини

None
Готуйся до зими!

Фіксуй ціну на газ на опалювальний сезон.

None
Прайс дайджест. 41 тиждень 2024 року

Минулого тижня ціни на природний газ в Україні були стабільними, з незначними двосторонніми коливаннями.

None
P4 – це зручно!

Підписуй усі газові документи на Р4 за допомогою КЕП!

None
Прайс дайджест. 40 тиждень 2024 року

Ескалація напруженості на Близькому Сході продовжувала надавати нестабільності ринкам ЄC.